logo

Compacte badkamer

compacte badkamerMet als uitgangspunt een badkamer van slechts beperkte ruimte werd een luxueuze badkamer met seperaat toilet gecreëerd, geheel naar wens van de klant die hier vanwege een kantoor aan huis grote behoefte aan had.

Wat voorheen één ruimte was, werd gesplitst in een aparte badkamer en toilet. Hoewel het oppervlakte van de toch al niet riante badkamer hierdoor natuurlijk nog kleiner werd, zorgde een weloverdachte indeling er voor dat er toch ruimte was voor een riante douche, dubbele wastafel en ligbad.

 

 

Design badkamer

Design badkamer

De opzet was het creëeren van een moderne badkamer met design elementen zonder een kille uitstraling te verkrijgen. Het uitgangspunt hierbij was een kamer van beperkt formaat met een schuin geplaatste wand en aan de andere zijde een schuin dakvlak.

Door een goede indeling en gebruik van net het juiste sanitair oogt de badkamer toch ruim en is er plaats gevonden voor een riant ligbad, een dubbele wastafel, inloop douche en tweede toilet.

De klassieke combinatie van wit met antraciet tegelwerk geeft de badkamer een modern uiterlijk, terwijl de zacht groene kleur toch voor een knusse sfeer zorgt en de authentieke balkenstructuur van de woning benadrukt.

 

 

 


 

Romantische badkamer

Romantische badkamer

Bij deze badkamer is door gebruik van klasiek sanitair, rustige kleuren en authentiek ogend tegelwerk een romantische badkamer gecreëerd.

De badkamer is ruim opgezet en bevat een ligbad, brede klassieke wastafel, tweede toilet en inloop douche welke is voorzien van een glas deur. Door geen douche cabine te gebruiken, maar een inloop douche met glasdeur is de badkamer optisch zo groot mogelijk gebleven. Ook het open wastafelmeubel werkt hier aan mee.

 


| KvK nr: 371383670000 | BTW nr: NL 1916.51.254.B01| Contact | ©2008 Chris de Graaf Interieurtimmerwerk