logo

Design meubilair

Chris de Graaf ontwerpt en vervaardigt eigen design meubilair. Bekijk hieronder bestaande ontwerpen of neem contact met ons op voor een ontwerp op maat.

Zebrano tafel en hocker

zebrano tafelDoor zijn bijzondere vorm is deze tafel van zebrano hout een wonder van evenwicht. De voet loopt uit in een smalle punt waar het blad steeds breder wordt. Door een solide contra gewicht is de tafel echter net zo stabiel als één met 4 poten.

 


 

 

 

 

hocker

 

 

 

Bij de tafel is een bijpassende hocker van zebrano ontworpen. De hocker bevat een opbergruimte en onzichtbare wielen zodat hij makkelijk te verplaatsen is.

 



 

 

Dressoir/ tv meubel

Design dressoirDit dressoir/ tv meubel is zo gefabriceerd dat het van één massief stuk hout is gemaakt. Dit geeft het meubel zijn robuuste uitstraling.

Het meubel is in vier gelijk vakke verdeeld, waarvan (naar keuze) in één of meer vakken lades mogelijk zijn.

In dit geval diende de kast voor een radiator geplaatst te worden, welke haast onzichtbaar (doch met uitstroomopening voor de warnte) in de kast is verwerkt.

 

 

 

 

 

 


C.Cheese: houten fauteuil en bureau

houten fauteuilbureau

Houten fauteuil en tafel C.Cheese zijn gemaakt van authentieke kaasplanken. De originele ronde kaasvormen welke nog goed in het hout zichtbaar zijn geven de meubelstukken hun bijzondere uitstraling.

 

Bekijk meer foto's van:



 

 



| KvK nr: 371383670000 | BTW nr: NL 1916.51.254.B01| Contact | ©2008 Chris de Graaf Interieurtimmerwerk