logo

Eigentijdse keuken

Eigentijdse keuken

Deze eigentijdse keuken is een perfecte combinatie tussen modern en nostalgie. Keukenkastjes met strakke belijning en moderne deurknoppen gecombineerd met de klassieke belijsting van wildrek en schouw.

 

 

 

 

 

 


Leefkeuken

LeefkeukenEen knusse leefkeuken met houten paneeldeurtjes en hardstenen werkblad. Van bovenkastjes is afgezien om de ruimte optisch zo groot mogelijk te houden. In plaats daarvan zijn naast de getimmerde schouw twee planken geplaatst.

 

 

 

 

 

 

 

 

Klassieke keuken

Klassieke keukenDe ruimte waarin de oude keuken stond was bij lange na niet genoeg voor de woon-keuken waar onze klant van droomde. Door het verplaatsen van enkele binnenmuren werd echter toch de ruimte gecreërd die noodzakelijk was voor deze woonkeuken, die door optimaal gebruik van de hoogte van de ruimte een statige indruk heeft gekregen.

 

 

 

 

 Landelijke keuken

eiken keukenEen landelijke keuken van massief eiken met granito werkblad in L-opstelling. Door de buitenste hoek van deze keuken iets voorbij de muur te laten steken werd optisch en afscheiding tussen woonkamer en keuken gemaakt, waardoor er een intieme eethoek is ontstaan.

 

 

 

 

 


| KvK nr:371383670000 | BTW nr: NL 1916.51.254.B01|Contact | ©2008 Chris de Graaf Interieur Timmerwerk