logo

Koken in klasse

Keuken schetsDe ruimte waarin de oude keuken stond was bij lange na niet genoeg voor de woonkeuken waar onze klant van droomde. Door het verplaatsen van enkele binnenmuren werd echter toch de ruimte gecreërd die noodzakelijk was voor deze woonkeuken, die door optimaal gebruik van de hoogte van de ruimte een statige indruk heeft gekregen.

 

klassieke woonkeukenEn het eindresultaat viel niet tegen! Wat van tevoren haast onmogelijk leek was gelukt: een riante woonkeuken met voldoende werkruimte.

Een klassieke keuken met de gewenste ruimte en toch de ´ouderwetse` gezelligheid. Een nostalgische `touche` werd aangebracht d.m.v. een betegelde wasbak en klassieke kraan.

 

  

klassieke woonkeukenEn de benodigde moderne apparatuur werd keurig achter een facade van een paneeldeur weggewerkt. Ook de bergruimte in deze keuken is optimaal. Om ook in beide hoeken geen ruimte verloren te laten gaan, is er gewerkt met het `magic-corner`-systeem.

Aan onoverzichtelijke kastjes is een eind gemaakt door het gebruik van een ingenieus systeem van een kleine lade binnen een grotere diepe lade.

Door spots onder de planken te plaatsen werd sfeer verlichting gecombineerd met voldoende werklicht.

 


| KvK nr: 371383670000 | BTW nr: NL 1916.51.254.B01 | Contact |©2008 Chris de Graaf Interieurtimmerwerk