logo

Schouwen

schouw met oude witjeseenvoudige schouwEen mooie schouw is een sieraad voor het interieur. Beide schouwen op de foto zijn in klassieke stijl, maar toch heel anders in uitstraling. De één is vrij sober gehouden en de ander heeft een veel meer uitgesproken profilering en belijsting.
Bij het ontwerp voor een schouw houden wij natuurlijk rekening met de wensen van de klant, maar kijken wij ook naar de stijl van de rest van uw woning. Door een zelfde soort belijsting aan te houden kan een zo authentiek mogelijk
resultaat bereikt worden.

 

  

 

Keuken schouwen

keukenschouwkeukenschouwIn de keuken wordt de schouw gebruikt voor plaatsing van de afzuigkap. Een omtimmerde afzuigkap op maat biedt naast het aestehtisch aspect ook een ander voorbeeld boven een kant-en-klaar variant. Een omtimmerde kap is erg geluidsarm.

Niet alleen isoleerd het hout het geluid van de afzuigkap goed, maar ook is het mogelijk extra isolatie in de kap te plaatsen.

Indien u behoefte heeft aan extra berg ruimte is het ook mogelijk boven in de omtimmering een extra bergruimte te maken of een geheme kast ruimte in de eventuele pilaren te maken, zoals bij de schouw op de foto hieronder.| KvK nr: 371383670000| BTW nr: NL 1916.51.254.B01| Contact | ©2008 Chris de Graaf Interieurtimmerwerk