logo

Een droom van een slaapkamer

slaapkamerDe meeste mensen dromen van een riante slaapkamer met veel lichtinval. Maar juist in een grote, lichte ruimte zoals deze is het soms moeilijk om knusheid te creëren. Wij gingen met onze klanten om tafel en kwamen samen tot een plan.

De grote, klassieke schuiframen zijn prachtig en zorgen voor riante lichtinval, maar gaven de slaapkamer in zekere zin een te open uitstraling. Door de ramen te omtimmeren werd geborgenheid in de slaapkamer teruggebracht.

 

 

  

slaapkamerTegelijkertijd verhult deze omtimmering de radiatoren onder de ramen en is er een brede vensterbank gecreëerd waar vanaf van het prachtige uitzicht over de grachten genoten kan worden.
De schuine schappen onder de ramen zijn speciaal bedoeld voor het uitstallen van tijdschriften.

 

 

 

 

 

 

  

slaapkamerAan de andere zijde van de slaapkamer werd een grote kastenwand gemaakt. Door de ingang van de slaapkamer in de kastenwand te integreren wordt het idee van een inloopkast gewekt.

 

 

 

 

 


 

slaapkamerAchter het bed werd een achterwand met nachtkastjes in dezelfde stijl als de nieuwe kastenwand geplaatst zodat het bed één is geworden met de rest van de slaapkamer.

 

 

 

 

 

 

| KvK nr: 371383670000 | BTW nr: NL 1916.51.254.B01| Contact | ©2008 Chris de Graaf Interieurtimmerwerk